Selskabslokaler til enhver festlig lejlighed

​​Leder du efter perfekte selskabslokaler i Ølstykke tæt på Ballerup, Frederikssund, og Nordsjælland? ​​Skal du fejre fødselsdag eller jubilæum, så har vi både pladsen til et stort selskab og de idylliske omgivelser, der sætter prikken over i'et på en fortryllende aften.​ Hold dit arrangement på Ølstykke Kro i vores hyggelige festlokaler.​

​Festlokaler til ethvert selskab - stort som småt

Vores festlokaler har god plads, og vi tager i mod selskaber på størrelser fra 24-80 couv.Vi har 3 fine selskabslokaler til at danne rammerne om dit arrangement, hvor du og dine gæster kan få en hyggelig aften.

Sammensæt selv din egen menu

​​​Når du vælger at holde dit arrangement i vores festlokaler på Ølstykke Kro, har du et utal af kombinationsmuligheder for at sammensætte netop den menu, der passer perfekt til din fest. ​Du kan kombinere flere forskellige forretter, hovedretter, desserter og natmad. Med i prisen er der desuden velkomstdrink, hvid- og rødvin ad libitum, kaffe m/1 cognac/likør, borddækning, blomsterdekorationer og meget andet.​ Læs mere om vores selskabsmenu her

​Levende musik i vores festlokaler

​Når du vælger at holde festen i vore selskabslokaler, hjælper vi gerne med at formidle musikken. Det eneste, du skal tænke på, er bordkort og bordplan samt snacks, småkager og chokolade til aftens forløb.

Hvad er prisen på vores selskabslokaler?

Mandag til fredag med bar efter forbrug (excl. helligdage) er prisen kr. 520,-

Ønskes der fri bar efter kaffen er prisen kr. 600,-

Lørdag, søndag og helligdage med bar efter forbrug er prisen kr. 575,-

Ønskes der fri bar efter kaffen er prisen kr. 675,-

​Ved enkelte retter kan der være et beskedent tillæg.

​​Vi leverer de perfekte selskabslokaler til din fest

Ønsker du at høre mere om vores selskabsmenu og festlokaler, eller har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig aften for dig og dine gæster?

Ring til os i dag på telefon 47 17 93 40 eller kontakt os på e-mail til info@olstykkekro.dk. Du kan også skrive til os ved at udfylde vores formular. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dit næste arrangement til en uforglemmelig aften i vores selskabslokaler.

Læs mere om:Catering  Mad ud af huset Buffet i Egedal

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

På vores facebookside kan du følge med i hvad vi serverer, se gode tilbud og læse hvad vores gæster synes om os.

Virksomhed

Ølstykke Kro

CVR: 35 26 12 14

Kontakt

Ølstykke Kro
Københavnsvej 23
3650 Ølstykke